Löser det sig nu?

Nu är det helt offentligt, jag har fått fast jobb på Försäkringskassan som administrativ assistent / chefs assistent. Med det följer en löneförhöjning på över 50% och jag får en trygghet jag tidigare inte haft. Jennie är lycklig och tom.

Känns tomt, känns som om jag som människ inte riktigt vet vad jag skall göra. Tänk er själva, haft ett mål nu i nästan 3 år. Jag har gått igenom 8 förlängningsperioder som varit väldigt psykiskt påfrestande, att inte veta om man får förlängt. jag har suttit på fika raster och hört mina kollegor som haft fast tjänst tycka synd om oss och diskutera hur dåligt de är att vi inte får fast, visst är det av väl vilja men det har endock varit väldigt tufft för oss som inte har fast. Jag har drömt om den stund där min chef berättar att jag fått fast. Jag har tänkt på hur jag skall reagera, på vad jag skall säga och delvis kräva.

Nu kom min enhetschef (inte ens kontorschefen) och sa grattis, jag fick mailet... *hmmm* vilket mail frågade jag.
Ja men du fick tjänsten jennie log han då brett stod som ett frågetecken. Snabbt märkte min enhetschef hans misstag och drog med mig runt hela byggnaden för att hitta kontorschefen utan att finna honom.

Jag fortsatte att jobba, tog timmar innan jag ens kunde berätta det för någon för jag fattade inte riktigt vad som skett. Nu är jag lycklig och de känns som om något tungt fallit från mina axlar men frågan är om det löser sig nu?

Min tomhet beror på att jag inte riktigt har något mål nu, klar att ta en examen ligger framför mig men de e inget mål jag nu strävar mot. Snarare att finna en fin lght att köpa och få de färdigt innan studierna startar. Men lycklig är jag, kan inte bli bättre... inte just nu iaf...

Karlstad

 
Var i helgen i Karlstad med Simon och faktist mötte lite vår. Träffade hans familj och tittade runt i en stad som faktist är väldigt mysig. Mycke vatten och lite äldre byggnader, lite likt Gävle fast mindre.

Simons familj som är väldigt stor än den jag är van med, men de är enormt hjärtliga och välkommnande. det var helt klart en rolig liten helg utflyckt. Hoppas få kunna åka dit på sommaren, tror staden lyser upp då och får lite mer liv och mer färg.

DSC01079.JPG

Palladiums sista kväll.. Känns ledsamt, simon och jag ska se sweeny

DSC01068.JPG
Palladiums sista kväll.. Känns ledsamt, simon och jag ska se sweeny todd, jag fick välja film.. Kram jen och simon

Cafe besök med Julia i dag

 image10
Efter nästan 8 månader fick vi ses igen... Mysigt att träffa dig igen Julia...

Vi pratade om Feng Shui, så nu ska jag allt städa i lght i mon, har redan börjat.... Känns riktigt roligt hehe Kram

Alla <3 dag

DSC01053.JPG 

Nu va det då den 14 Februari igen... Alla hjärtans dag... Den dag jag inte finner någon njutning av alls faktist... Jag känner med dem som ingen har under en sådan här dag där man måste ha någon... Iaf känns det som om man borde ha någon. En kollega till mig, hon är singel, hon köpte sig en present till sig själv, jag tycker det är starkt att under en dag där det bara räknas om man är två, att man då som singel kan vara stolt och lycklig endå, unna sig själv något...

Jag har en fin man jag ;) Inga rosor, inget rörigt möte på stan med middag  och trängsel med sliskiga par... Lugn middag hemma, cerise tulpaner som jag under den här årstiden bara älskar... Tog mig sedan ett bad och sitter nu och myser i sängen och ser på tv... Just nu kan jag inte må så mycket bättre, alla hjärtans dag el ej... Är det påväg att vända? Börjar det ljusna nu?

I mogon är det träff med Julia, ser fram emot de, längesedan nu...

Hoppas ni alla haft en fin Torsdag, oavsett vilken dag det är så älskar jag min familj och mina vänner, behöver ingen speciell dag för att säga en sådan sak..

Plugg

DSC01046.JPG
I dag var de bara plugg och jobb som gällde för mig, åkte till KTB, satt i stora läsesalen, men fy så brötigt, men vad ska man göra när ens bok bara finns där...

Nervös för i mon, fy... Bara att dra på sig smilet och göra sitt bästa...
Annars e livet som de e, tråkigt väder, fryser om fötterna och tvätt i tvättmaskinen, kan inte bli bättre ;)

Söndag - Rygg ont

DSC01008.JPG 

I dag blev de inte mycket gjort, jag har en jävulsk ryggvärk så jag går som en gammal tant och ojjar mig... Men ett halsband blev det allt, lite pluggande och självklart lite sittande vid datorn.

Längtar till jobbet i mon, få ordning på lite jobb, ja om jag ens kommer upp ur sängen i morgon...

*puss*

Lotta på besök...

DSC01044.JPG 

Hade en mys kväll med Lotta, med god mat, vin och ja... slutade som ni ser med scrapping, Lotta e en naturbegåvning, hoppas hon fortsätter...

Lotta är den vänn jag haft längst, älskar henne, skönt att ibland träffa de vänner som står en nära och bara prata, vara och skratta... Med tiden förändras man, nya pojkänner, intressen och jobb, och tyvärr flyttar folk iväg... man får göra allt man kan för att hålla i den vänskapen, om de så e att boka in månader i förväg... Jag tänker behålla mina nära vänner så länge jag bara kan. Dock tror jag nog att Lotta e en av dem som följer med mig till äldreboende där vi kan fortsätta med vårt snack och glädje i vin ;)

En fredags kväll...

Äntligen fredag, kan det blir så mycket bättre? Sitter här med min nya dator på qx, ett glas vin och lyssnar på Colbie Calliat som jag faktist börjar gilla allt mer jag lyssnar... Nu kommer min bror sitta med ett brett leende när han läser detta för varje gång jag är hos honom så får jag lyssna på musik som han anser är väldigt bra, och ja... Ibland, och det är inte så ofta så har han rätt, som i detta fallet... Han kan ha rätt bra musik smak endå min kära bror... Kanske min Peter Le Marc period är över? *oh no*

Jobbet går bra, skall på intervjuv på tisdag för ett nytt jobb, håll tummarna för mig! Har insett nu hur mycket jobbet är värt för mig, som en andra familj, man vet var man skall på måndag mogon och man, el iaf jag längtar till det. Funnit min plats och trivs med den, känner att jag utvecklas och lär mig nya saker, och enligt mig kan man inte begära så mycket mer av en arbetsplats...

Annars är allt rätt ok, skolan går bra, min familj är frisk, lika så mina vänner, jag har en underbar man som ger mig glädje och värme, när man har det lite svårt är han bra att ha, som nu, när han hämtar god mat för kvällen... Smycken skall göras i kväll, och ev lite scrapping med... *Äntligen*

Så, åter till qx och vinet...
*kram*

Hej, nu har även jag en blogg ;)


Jag hoppas jag kan ge er en inblick i mitt liv, som faktist är både roligt, intressant och smått kaotiskt... Jag ska försöka uppdatera min blogg så mycke jag kan, och samtidigt massvis med bilder, delvis på allt jag gör om dagarna, mina vänner och självklart mina intressen, pärlor och nu mera tack vare Morfen scrappandet.

Till nästa gång, ha det så bra.

Kramar

Mina sötnosar

DSC00686.JPG 
Mina sötnosar
Mitt första blogg inlägg, via mobil. Klart jag då måste visa er mina sötnosar, fr v Sessan och Rocco. De två som håller mig sällskap om kvällarna.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0