Avbruten semester, Sami åkt hem och ingen svininfluensa...

Jag har haft fullt upp och på de blev jag sjuk...

Sami har varit här vilket har varit väldigt mysigt, dock fick vi inte den tid för varandra som jag ville ha, ni vet släckt kommer på besök och då skall alla aktiveras. Det är trevligt för de va min morbror men önskade mer tid med Sami och Lusse som också han va på besök...

Vi hann under den här veckan gå på Liseberg med min morbror och hans familj, jag hög och häpna vann 2 kg choklad, och ska jag va ärlig har jag itne ätit en enda bit, min brorsdotter fick några stycken sen är det orört... Van samtidigt en termos, jag fick inte välja på samma sida som frida vid present hjulet, de va antingen en termos eller en getingfärgad plast skål... Vad väljer man?;)





Vi har hunnit emd att käka med Frida, roligt nog var även Cicci på samma ställe, Taras, turkisk mat som jag kan rekomendera, det är inte världs klass men det duger och maten är inte så dyr, huvudrätt runt 120 kornor. Jag stod och förklarade för frida att Cicci tog nötfärsbiffar för en vecka sedan och hon var nöjd, sen dyker kvinnan upp i dörren på restaurangen. Lite små roligt ;) Hon va lika fin som vanligt...  Och maten va väldigt god, behövdes... Sen hamnade vi på Rockbaren, tog en öl och mötte upp Jessi och manuel som hade råkat trilla dit de med.




Jag vaknade i onsdags och kunde knappt röra mig, värk i armar och bröstkorg mm och världens migrän. Jag har sedan dess legat riktigt dålig. I går ringde jag sjukvårdsupplysningen endast om värken i ryggen och bröstkorgen och de resulterade i att denna kvinna rekomenderade mig att testa mig mot svininfluensan Jisses!!

Jag gick tog tester men de resulterade i att den elaka läkaren på partille vårdcentral konstaterade att jag hade infektion i luftrören (Igen!! 3 gg detta år) fick starka grejer som gör att jag blir av med skiten för han tyckte det hade spridits till lite till lungorna...

Jag tror nog att mitt imunförsvar har blivit sämre genom min operation. Min chef skakar alltid på huvudet när han ser sjukfallen hos personalen, de som haft mer än 3-5 sjukfall per år. Jag är nu en av dem som kommer med på listan och de känns så jäkla jobbigt men samtidigt kan jag inget göra åt de. Undra va han säger när jag ska va sjukskriven till hösten då? 6 veckor? Jisses... :) Är löneförhöjningen borta tro? Ja vi märker, hehe :)

I dag blir det att städa, sen ska jag nog ut i kväll med min underbara vän Lotta. Vissa vänner betyder mer...

Vill rekomendera ett underbart album, Sofia Karlsson s nya album, Söder om Kärleken. Skön musik att ha i bakgrunden och bara drömma sig bort till... Har den på Spotify, vad göra utan spotify? ;)

Ha en fin dag. kram


RSS 2.0